23948sdkhjf

Norsk stålgrossist etablerer salgskontor i Danmark

Cronisteel henvender sig specielt til danske maskinværksteder, der leverer til den norske offshore-branche.
Den norske offshore-industri går fortsat for fuld skrue, og det kommer en del danske underleverandører til gode. Dette er hovedårsagen til, at Cronisteel med hovedkontor udenfor Oslo nu bevæger sig ind på det danske stålgrossistmarked. Målet for Cronisteel er at blive den ledende distributør i Danmark af specialstål rettet mod danske leverandører til den norske olie- og gasindustri.

- Vores største kunder i Norge er indenfor offshore-branchen, og vi har derfor lang erfaring som leverandør til den norske olie- og gasindustri og kender de strenge krav, der stilles i forhold til specifikationer med mere. De materialer vi kan levere er derfor bearbejdet i forhold til Norsok-spesifikationerne, og derfor kan danske firmaer, som har behov for disse former for specialstål, være sikre på, at de hos os får de rette specifikationer, siger daglig leder Erik Sandell fra Cronisteel.

Dansk sælger i fuld gang
Cronistaals danske salgsrepræsentant Malene Thomassen begyndte at sælge 1. maj. Hun er baseret i Silkeborg, men kører i hele Danmark. Dog er det største marked i Jylland - nærmere bestemt i Esbjerg-området - fordi det er der, mange af offshore-leverandørerne holder til.

På det danske marked er det udelukkende specialstål og ikke almindeligt rustfri og syrefast stål, som Cronisteel forhandler. Blandt de stålkvaliteter som forhandles er: Duplex, Superduplex, 6Mo, Titan og nikkellegeringer samt varmefast stål. Dette leveres i alle typer af halvfabrikata, stangstål, stålrør, stålplader og smedejern.

Af andre specialstål-produkter fra Cronistaal kan nævnes: centrifugalstøbte emnerør og eksplosionssvejsede kompoundmaterialer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078