23948sdkhjf

Maskinproducent i nyt strategisk samarbejde

Aquanife Europe og indgår strategisk samarbejde med Flowconcept omkring salg og markedsføring af de nye danskproducerede Aquanife Restomaster vandpoleringskabiner.

- Vi runder snart 1.500 solgte enheder, og det sammen med mange års praktisk erfaring i salg og service af vandpoleringskabiner, har gjort os i stand til præcist at identificere, hvorledes en vandpoleringsmaskine skal konstrueres, funktionere og se ud på det skandinaviske nærmarked og i EU. Resultatet er Aquanife Restomaster-serien, som blev lanceret januar 2024, og allerede nu er solgt i otte europæiske lande samt til Japan og USA, siger Svenning Tvede, direktør og indehaver af Aquanife, i en pressemeddelelse.

Vandpoleringsmaskinerne afsættes hovedsageligt til kunder i autobranchen, industrien og servicefagene, og Aquanife ønsker øge sit fokus på produktudvikling og produktion. Derfor har man behov for partnere til at hjælpe med salg og markedsføring.

- Vi er ret stolte af at indgå en aftale om afsætning af vores produkter også igennem Flowconcept, der er kommet på plads efter en grundig due diligence fra Flowconcepts ledelse, og vi ser nu frem til et frugtbart samarbejde, hvor synergien i det aftalte samarbejde bliver en potentiel katalysator, udtaler Svenning Tvede.

- Vi er glade for at kunne tilføje vandpoleringskabinerne fra Aquanife i vort i forvejen brede sortiment af udstyr til overfladebehandling. Ved også at have en ekstremt veludført og gennemtænkt vandpoleringskabine i sortimentet dækker vi igen bredere og står endnu stærkere i forhold til at tilbyde vore kunder den helt rigtige løsning til netop deres behov, udtaler administrerende direktør Søren V. Olesen fra Flowconcept.

- Udover autobranchen, hvor vandpolering jo har bredt sig de sidste år, så ser vi stort potentiale i en lang række andre industrier, hvor denne teknik i stor grad er anvendelig og kan være den helt rigtige løsning. Da Aquanife kommer til at udvide programmet, og derudover også allerede nu tilbyder special tilpassede kabiner, ser vi det er en sublim partner på dette produktområde, slutter han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062