23948sdkhjf

Global Supplier starter i Tyskland

Den nordjyske sourcing-virksomhed har åbnet sit sjette kontor.
Der er fart på hos Global Supplier. Hjørring-virksomheden blev grundlagt i 2005, hvor man samtidig med det danske kontor åbnede i Kina. Siden blev det i 2009 til en svensk filial, i 2011 til en norsk, i 2012 til en polsk – og nu i 2013 til et tysk kontor.

- Vi har 1. juli åbnet afdeling i Flensborg og har ansat Ole Andresen, som er en gammel erfaren outsourcing-medarbejder fra Bukh, fortæller direktør Anders Nielsen til Metal Supply.

Flere markeder på vej
Det tyske kontor bliver opbygget efter samme skabelon som de øvrige filialer – dvs. som et selvstændigt aktieselskab, der skal servicere det tyske marked.

- Tyskland er kendt for sin metalindustri, og så er det tæt på Danmark, så det er et naturligt sted at vokse for os, fortæller Anders Nielsen, og fortsætter:

- Vi går efter de virksomheder, der bruger bearbejdede komponenter og støbegods. Med placeringen i Flensborg er det naturligt, at vi starter i den nordlige del, men vi vil også have fokus på Ruhr-distriktet.

Med etableringen i Tyskland har Global Supplier konsolideret sig yderligere i Nordeuropa, og allerede nu er Anders Nielsen i gang med at forberede en forstærkning af den position.

- Som det næste marked kigger vi på Finland. Vi har fået en bevilling fra Væksthus Nordjylland - Globaliseringsprogrammet til en markedsundersøgelse af det finske marked, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078