23948sdkhjf

Nyt om navne: Skifter Berlingske ud med DI

Fra 1. juni rykker indtræder Mette Østergaard i direktionen for Danmarks største erhvervsorganisation som ny direktør for public affairs, kommunikation, brand & marketing

I umiddelbar forlængelse af Dansk Industris nye direktionsorganisering, hvor Emil Fannikke Kiær blev udnævnt som ny erhvervs- og medlemsdirektør, mens Morten Høyer blev ny politisk direktør, kan DI nu præsentere 43-årige Mette Østergaard som organisationens nye public affairs- og kommunikationsdirektør.

- Jeg er rigtig glad for og stolt over, at en af Danmarks stærkeste medieprofiler har takket ja til at træde ind i DI’s direktion. Jeg er overbevist om, at Mette Østergaard besidder både de faglige, ledelsesmæssige og menneskelige kvaliteter til at løfte DI’s i forvejen markedsledende public affairs- og kommunikationsindsats til nye højder, siger DI’s administrerende direktør, Lars Sandahl Sørensen, i en pressemeddelelse.

- Både nationalt og internationalt forandrer verden sig i disse år helt fundamentalt, og derfor skal vi i DI konstant udfordre det eksisterende og turde tage syvmileskridt i en kontinuerlig mere moderne og samfundsorienteret retning, siger han.

- I en tid med et historisk foranderligt medielandskab, hvor nye kommunikationsplatforme vinder hastigt frem, er det vigtigere end nogensinde, at vi sikrer vores budskaber og indsatser mest muligt gennemslagskraft og får en endnu bredere del af samfundet i tale. Det kræver et styrket brand-fokus, yderlige brug af data og en endnu mere systematiseret interessevaretagelse, så vi også fremover bygger den bedst mulige bro mellem erhvervslivet og resten af samfundet, fortsætter Lars Sandahl Sørensen.

- Med Mette ombord og vores nye organisering i direktionen står Dansk Industri nu yderligere rustet til fortsat at gøre en stor forskel for både erhvervslivet, beslutningstagere og fællesskabet i Danmark, slutter Lars Sandahl Sørensen.

Mette Østergaard kommer fra en stilling som chefredaktør på Berlingske. Hun har derudover tidligere været blandt andet chefredaktør på TV2 News og politisk redaktør på Politiken.

- Virksomhederne er motoren i vores land. Uden dem og deres ideer, vækst og arbejdspladser intet velfærdssamfund. Derfor skal virksomhederne have de bedst mulige vilkår, så de kan være samfundets stærkest mulige drivkraft, siger Mette Østergaard.

- Nu glæder jeg mig til at bruge min årelange erfaring med at sætte samfundsdagsorden til yderligere at løfte den helt afgørende motor, som virksomhederne er for udviklingen af vores land. Det er en stor og vigtig opgave at sikre DI’s mere end 20.000 medlemmer de bedste rammer, som jeg i samarbejde med de mange dygtige specialister i DI kaster mig ud i med både stor begejstring og ydmyghed, siger Mette Østergaard.

Mette Østergaard afløser Morten Høyer, som 15. april 2024 blev DI’s nye politiske direktør.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094