23948sdkhjf

L-tek med vokseværk

Den midtjyske leverandør af laserskårne og pladebearbejdede komponenter opruster på strategi, salg og projektledelse.
Fornyet travlhed hos aftagerne i blandt andet vindmølleindustrien, hydraulik og fødevareforarbejdning har lagt grunden til en solid vækst for Djursland-virksomheden L-tek A/S. De seneste tre år er medarbejdertallet fordoblet fra 50 til 100, og hen over sommeren er der ansat en stribe nye administrative medarbejdere.

Som leverandør af stålkomponenter og ISO 9001 certificeret har L-tek haft fokus på vigtige kundeparametre som kvalitet, leveringssikkerhed og pris. Dertil kommer yderligere certificering efter DS/EN 1090 og DS/EN ISO 3834, som forventes færdig 1. januar 2014. Dette giver den 12 år gamle virksomhed et solidt afsæt som underleverandør til et bredt udsnit af Danmarks industri.

Positiv udvikling
- Vore 20 største kunder er inde i en positiv udvikling, og dertil kommer en række nye kunder, forklarer Henrik Hvid om baggrunden for nyansættelserne. Selv er han for nylig tiltrådt som leder af ordrebehandlingsafdelingen, der nu tæller 10 mand, samt en teknisk designelev, ud af en samlet administration på 22 medarbejdere.

Blandt de nye er to ordrebehandlere, en systemansvarlig, to projektledere og en ekstern sælger.

Strategien er klar: Den vækst, L-tek oplever i disse år, skal styres og målrettes med en strategi, der både understøtter de nuværende og åbner for nye markedsområder og kundesegmenter.

- Vores største problem har været, at vi ikke har kunnet udvide, så hurtigt, som væksten er kommet. Men nu er vi klar til at åbne for en bredere kundeportefølje, ligesom vi er godt i gang med at geare virksomheden til en større bredde i vores ydelser – eksempelvis øget kapacitet på robotsvejsning, samt mulighed for færdigsamling af kundeemner.

Fakta om L-tek A/S
Virksomheden, der har domicil i landsbyen Nørager på Djursland, er grundlagt i 2001 af direktør og indehaver Lars Nielsen.

L-tek er ISO 9001-certificeret og yder rådgivning og service indenfor laserskæring og pladebearbejdning, bukning, svejsning og montage af komponenter i jern og rustfri stål.

Hovedaftagerne har primært været producenter og leverandører indenfor vindmølleindustrien og fødevarebearbejdning. En ny strategi og en styrkelse af virksomhedens salg og projektledelse baner vejen for nye markeder og kundesegmenter.

L-tek har i dag 102 medarbejdere. Foruden et halvt hundrede svejsere beskæftiger L-tek en række smede, bukke- og laseroperatører i produktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065