23948sdkhjf

Producent af transportvogne efterlyser opgør med ”administrativt bøvl”

I Kvistgaard har virksomheden Mini Moove hjemme. Virksomheden producerer industrielle transportvogne, og det har man gjort i næsten 40 år, og eksporterer i dag til mere end 20 lande.

Virksomheden er dermed et godt eksempel på de mange små og mellemstore virksomheder, der dominerer den danske industri. Og dermed også et godt eksempel på, at de mindre virksomheder bliver overdynget med administrative byrder fra myndighederne, og det er et kæmpe problem, for det kræver både ressourcer og energi. Det skriver Børsen.

- Det er den samlede masse af administration, som jeg opfatter som en stor, bøvlet administrativ pulje, som jeg skal tage mig af. Det tager fokus væk fra min virksomheds drift og udvikling, siger administrerende direktør Lotte Berth til Børsen.

Hun nævner som eksempel de kommende regler for tidsregistrering samt ESG-krav, hvor mindre virksomheder ifølge EU-reglerne egentlig er fritaget for mange ting, men alligevel bliver ramt, når de store kunder sender kravene videre ned i leverandørkæden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064