23948sdkhjf

Ledelsen træder tilbage i Hans Jensen Lubricators

Ledelsen overdrager ansvaret til den kapitalfond, der købte virksomheden for et par år siden

Ledelsen i Hadsund-virksomheden Hans Jensen Lubricators træder tilbage.

Det oplyser nu daværende direktør Rasmus Hans Jensen i et opslag på Linkedin.

Hans Jensen Lubricators blev i 2022 solgt til kapitalfonden Polaris, og nu vil ledelsen overlade roret til ledelsen i kaptialfonden.

Rasmus Hans Jensen understreger, at tilbagetrækningen sker helt efter eget ønske.

- Vi har  på eget initiativ valgt, at det er tid til at træde tilbage. Vi var ikke tvunget til at blive efter salget i 2022, men vi valgte at blive i vores stillinger for aktivt at bidrage til virksomhedens positive udvikling. Den opgave er nu fuldført, lyder det i opslaget fra Rasmus Hans Jensen.

Han tilføjer, at ledelsen overdrager virksomheden i topform til den nye ledelse. 

Blev som daglige ledere

Hans Jensen Lubricators har 107 år på bagen, og Rasmus Hans Jensen har siddet i rollen som CEO efter et længere generationsskifte efter sin far Hans Peter Jensen. 

Selskabet udvikler smøringssystemer til cylindere til især den maritime branche.

Hans Jensen Lubricators blev i sommeren 2022 solgt til G&O Maritime Group, der året forinden var blevet købt af Polaris.

Rasmus Hans Jensen er fjerde generation i chefstolen, men nu bliver der sat et punktum for familiens lederskab af virksomheden.

Brødrene Rasmus Hans Jensen, CEO, og Christian Hans Jensen, CCO, valgte at blive i virksomheden som daglige ledere og overtog samtidig en ejerandel i G&O Maritime Group på 15 procent.

- For ejerfamilien har det været vigtigt at finde den rette partner at udvikle virksomheden sammen med. Vi har været i tæt dialog med både G&O Maritime Group og Polaris i en længere periode, og de er de rigtige partnere for os, når vi skal skrive det næste kapitel i historien om Hans Jensen Lubricators, sagde Rasmus Hansen Jensen i forbindelse med salget i 2022.

Udover Hadsund har virksomheden afdelinger i Singapore og Shanghai.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094