23948sdkhjf

Rose Holm har fundet chefen til ny, spansk fabrik

Befæstelsesproducenten Rose Holm meddelte tidligere på året, at man vil etablere egen fabrik i Navarra i Spanien. Nu har man fundet den person, der skal stå i spidsen for fabrikken.

Enrique Iriarte er nemlig blevet udnævnt til general manager for det spanske datterselskab, og får dermed ansvaret for at etablere og drive fabrikken.

- Jeg er glad for at vende tilbage til sektoren for vedvarende energi, især vindenergi. Efter en mangfoldig professionel karriere er det et privilegium at have muligheden for at lede et industrielt projekt i Navarra, mit elskede lokalsamfund, som bidrager til at skabe rigdom, beskæftigelse og bæredygtighed, siger Enrique Iriarte i en kommentar til udnævnelsen.

Rose Holm, der har hovedkvarter i Lynge i Nordsjælland, har de seneste år etableret flere nye fabrikker; dels i Rødekro tæt på den dansk/tyske grænse og dels i Virginia i USA.

- Den globale efterspørgsel efter ikke-fossile brændstoffer stiger, og vi har klare ambitioner om at bidrage til denne udvikling ved at levere til flere sydeuropæiske vindprojekter i de kommende år. Fabrikken i Navarra vil fokusere på at fremstille ankerbolte til vindmøller, hvilket styrker Rose Holms position som en nøglespiller i vindenergisektoren, siger business development director hos Rose Holm, Christian Bokkenheuser.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109