23948sdkhjf

Universal Robots går efter e-handelssektoren med nyt samarbejde

Siemens, Universal Robots og Zivid er gået sammen om at skabe en ny løsning, der strømliner lagerautomatisering og løser vedvarende udfordringer ved intra-logistiske fulfillment-opgaver. Parterne har for nylig præsenteret denne løsning på messer og ved forskellige arrangementer.

- Vi ser frem til, i samarbejde med Universal Robots og Zivid, at introducere denne banebrydende løsning om at opfylde intra-logistiske opgaver, udtaler Ignacio Moreno, business development manager hos Siemens i en pressemeddelelse.

- Ved hjælp af avanceret visionteknologi og de førende kollaborative robotter i industrien, er Simatic Robot Pick AI i stand til at udføre plukningsopgaver i alle slags miljøer, tilføjer han.

Stort potentiale

Partnerskabet repræsenterer et skridt fremad for måden, hvorpå man løser komplekse udfordringer i logistik- og e-handelssektoren. Moderne fulfillment-centre er kendetegnet ved automatiseret transport af store mængder og varianter af lagerbeholdningsenheder (stock-keeping units, SKU’s). Den nye løsning er derfor designet til at sikre en pålidelig og sikker løsning til plukning af varer, uanset deres form, størrelse, opacitet eller gennemsigtighed.

- Der er et stort potentiale samt en betydelig efterspørgsel efter automatisering i fulfillment-centre og e-handelsbranchen. Ved at samarbejde med de bedste udbydere af vision-, robot- og detektionssoftware, får vores kunder en brugervenlig og integreret løsning, siger Daniel Friedman, global director, strategic partnerships hos Universal Robots.

- Samarbejdet med Siemens og Zivid understreger ønsket om at forene vores robotplatform med AI-teknologier og markerer samtidig vores dedikation til at levere automatisering til alle, overalt, fortsætter han.

Sammensat af de nyeste teknologier

Siemens' Simatic Robot Pick AI bruger en fortrænet, deep learning-baseret vision-software, der gør det muligt for robotter at udføre opgaver, der tidligere var begrænset til manuel indgriben.

Universal Robots bidrager med sin UR20, der med sin udvidede rækkevidde og kompakte design, muliggør automatisering af applikationer, som kræver løft af tunge genstande over længere afstande, samtidig med at UR's sikkerhedsstandarder opretholdes.

Zivid kommer med sit 2+ M130-kamera, der kan tage billeder af alt, inklusive gennemsigtige og gennemskinnelige genstande, hvilket udvider tilgængeligheden og plukkeevnen for e-handels- og fulfillment-applikationer.

- Ved at kombinere vores 3D vision-løsning med Siemens og UR, opnår vi en solid løsning, der imødekommer de konstant foranderlige behov inden for logistik- og e-handelssektoren, siger Amy Landau, product marketing engineer hos Zivid.

- Vores samarbejde skaber nye muligheder inden for automatisering af ordreplukning, som kan udbredes og gøres tilgængelig for alle, slutter hun.

De seneste uger er løsningen blevet demonstreret på flere messer i både Europa og Nordamerika. I den kommende tid vil man kunne se den på Hannover Messen den 22.-26. april og på Automate i Chicago den 6.-9. maj.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094