23948sdkhjf

Sådan vil ny Micro Matic-direktør sætte fut under salget

1. januar satte Lars Gjødsbøl sig i direktørstolen hos fynske Micro Matic, der er mest kendt for at producere fadølsanstikkere.

Nu har han så været i virksomheden i tre måneder, og selv om han understreger, at han ikke vil lave en hel masse om i den måde, virksomheden drives på, er han alligevel kommet frem til et bud på, hvordan man kan vokse i de kommende år. Det skriver Fyens.dk.

Først og fremmest vil han fortsætte den udvikling, der er i gang, hvor Micro Matic breder sig til nye markeder. Fadøl er ikke et marked i vækst globalt, men til gengæld har man forsøgt at få foden inden for ved andre drikkevarer som sodavand, cocktails, juice, kaffe og lignende.

Derudover har Micro Matic foretaget en del opkøb de seneste år, så man nu er leverandør af en række produkter udover selve fadølsanstikkeren. Det drejer sig blandt andet om slanger og haner. De fabrikker kører fortsat som selvstændige enheder, og her vil Lars Gjødsbøl gerne have dem til at tænke mere som en helhed.

- Vi har en fabrik, der laver og sælger plasticslanger, og i dag fokuserer den på at få den forretning til at gå så godt som muligt. Men kunden har brug for hele systemet fra tønde til glas, og det kan vi levere, så vi skal allesammen fokusere mere på de komplette løsninger. Det gælder både produktudvikling, markedsføring og produktion, siger Lars Gjødsbøl til Fyens.dk.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109