23948sdkhjf

Automationshus og truck-leverandør indgår samarbejde

Nordjyske Technicon har indgået et samarbejde med Toyota Material Handling Danmark. Dermed kommer de to virksomheder til at kunne tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede, skalérbare og visionære løsninger inden for materialehåndtering.

- Som markedsledende aktør inden for materialehåndtering og logistikløsninger var det oplagt for os hos at indgå partnerskab med Technicon, der er kendt for at være en førende leverandør af unikke, skalérbare automationsløsninger. Med samarbejdet får vi en unik mulighed for at tilbyde danske industrivirksomheder en endnu stærkere portefølje af materialehåndterings- og automationsløsninger, udtaler Troels Christensen, administrerende direktør hos Toyota Material Handling Danmark, i en pressemeddelelse.

Toyota Material Handling er leverandør af materialehåndteringsudstyr i Danmark og globalt. De leverer til en bred vifte af industrier og virksomheder, hvor de fremstiller, forhandler og servicerer lager- og gaffeltruck. Derudover har de specialiseret sig i reolløsninger, samt automatiserede lager- og logistikløsninger.

- Vores ambition er at levere kvalitet i alt hvad vi gør. Med fokus på innovative løsninger kombineret med gode kundeoplevelser, ser vi frem til at styrke vores position yderligere via samarbejdet med Technicon, siger Troels Christensen.

Technicon specialiserer sig netop i automation, robotteknologi, procesoptimering og softwareløsninger og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til specifikke industrielle krav.

- Hos Technicon arbejder vi dedikeret på at være den foretrukne partner for virksomheder, der ønsker at modernisere og optimere deres drift, udtaler Casper Hansen, CEO hos Technicon.

- Vores ekspertise og erfaring inden for teknologi og industrielle processer gør os til en stærk leverandør af skræddersyede løsninger, der sikrer vores kunders succes og vækst. Det samme kan man sige om Toyota Material Handling Danmark, og derfor er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at vores samarbejde vil bidrage til yderligere vækst og innovation hos endnu flere danske industrikunder, slutter han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098