23948sdkhjf

Metalbranchen fejrede 1. april

1. april skal man traditionelt være lidt mere varsom, når man læser nyheder. I går benyttede flere metal- og maskinvirksomheder da også lejligheden til at slippe gækken løs på Linkedin.

Østjyske R&D Test Systems er kendt for at producere enorme testbænke til vindmølleindustrien. I går kunne virksomheden afsløre, at man nu er på trapperne med en helt ny testbænk i en helt anden størrelsesorden. Nu vil man nemlig lave en testbænk til elektriske løbehjul, som kan udsætte løbehjulet for 50 års vejrpåvirkning på få måneder.

Hos Universal Robots vil man også indtage et nyt marked. Robotproducenten har konkluderet, at der er et stort marked for robotter der spiller spil, og så har man ellers ladet det være op til virksomhedens Linkedin-brugere, hvad den nye robotarm skal spille. Her vandt sten-saks-papir foran armlægning og high-fives.

Fynske Inwatec producerer robotanlæg til vaskeriindustrien, og også her sigter man mod mindre anlæg. Derfor vil Inwatec nu lancere Thor.home, som skal tage selskabets vaskeriautomation hjem i husholdningen.

Fom Technologies har haft stor succes med sine slot-die coating-teknologi, som man har solgt til universiteter, forskningsinstitutioner og teknologivirksomheder verden over. Nu lancerer man Fom juniorRC slot-die coater, hvor børn kan bygge deres egen slot-die coater med byggeklodser, og dermed få teknologien ind fra en tidlig alder.

Nordjyske Turf Tank producerer normalt robotter til opstregning af idrætsbaner. Her har virksomhedens CTO Stefan Thilemann også været i gang med nytænkning. Han er nemlig klar med en ny Instant Grass-robot, der i stedet for kridtstreger sår græs.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062