23948sdkhjf

Maskinproducent kigger mod USA

Den østjyske producent af flishuggere, Linddana, eksporterer i dag cirka 85 procent af sin produktion. Eksporten sker til cirka 40 lande med Tyskland, Frankrig og Storbritannien som nogle af de vigtigste. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Nu har Linddana kastet sin interesse på det amerikanske marked.

- USA er et rigtig interessant marked for os. Der bor rigtig mange mennesker med et indkomstniveau, der ligner vores, og kan vi få fat i bare 5 procent af markedet for flishuggere i USA, vil jeg være rigtig godt tilfreds, siger administrerende direktør Hans Anker Holm til Vejle Amts Folkeblad.

Han forklarer, at virksomheden har fundet nogle samarbejdspartnere i staten Pennsylvania på den amerikanske østkyst. Før der for alvor kan blive slået hul på det amerikanske marked skal Linddana dog have lavet en modifikation af de trailere, der bruges til virksomhedens flishuggere, så de lever op til kravene på det amerikanske marked.

Linddana beskæftiger 35 medarbejdere og omsætter for cirka 75 mio. kr. I 2022 lød overskuddet efter skat på 10,4 mio. kr., men det blev ikke helt så højt i seneste regnskab, der offentliggøres til maj.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.306