23948sdkhjf

Nyt om navne: Gummiproducent opruster i salgsorganisationen

Den vestjyske produktionsvirksomhed, RG Rom Gummi, opruster igen i salgsorganisationen med ansættelsen af Henrik Holm Nielsen som key account manager.

Henrik Holm Nielsen kommer med mere end 20 års erfaring med teknisk gummi og plast, og heriblandt erfaring med formstøbning.

- Der er ingen tvivl om, at RG Rom Gummi er en stor og dygtig aktør indenfor gummiløsninger til offshore- og vindmølleindustrien. Vi har nogle løsninger som er meget unikke, og som vi er blandt de førende i verden til at lave. Jeg er ret imponeret over vores in-house produktionsfaciliteter i Lemvig, hvilket giver mulighed for at producere en enormt bred vifte af løsninger, ikke bare til offshore- og vindmølleindustrien, men stort set alle industrier. Jeg ser meget frem til at bidrage med mine erfaringer og være med til at øge virksomheden til fremtidig vækst, fortæller Henrik Holm Nielsen i en pressemeddelelse.

20 års erfaring bliver afgørende

Og det er ikke kun Henrik Holm Nielsen, som er glad for ansættelsen. RG Rom Gummi er også begejstret, og virksomhedens salgschef glæder sig også over at have fået en key account manager, som har så mange års teknisk viden om gummi og plast med i bagagen.

- Henrik Holm Nielsen er som skabt til vores salgsorganisation med sin tekniske og løsningsorienterede salgsprofil. Det at han har mere end 20 års erfaring med teknisk gummi og plast betyder, at han bliver en stor værdi for vores kunder, eftersom han kan vejlede dem i gummi- og plastløsninger på et højt teknisk og fagligt niveau, fortæller Martin Jørgensen, salgschef i RG Rom Gummi.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.206