23948sdkhjf

Nyt om navne: Erfarne kræfter skal booste AGV-salget hos Bila

Tidligere technical sales manager hos Onrobot, Jørn Bak Hansen, har skiftet robotter ud med førerløse gaffeltrucks. Han er nemlig nyeste tilføjelse til Bilas AGV-team, hvor han skal hjælpe med at booste salget herhjemme og i Tyskland.

Med ansættelsen af Jørn Bak Hansen tilføjer Bila erfarne kræfter til virksomheden. Han har en lang karriere inden for robotverdenen, og har derfor stor erfaring og et stort netværk inden for branchen. Hans brede kendskab til automationsverdenen skal derfor ikke kun bidrage til at øge salget af AGV’er, men også til at fremme synergierne mellem robotinstallationer og AGV-løsninger.

- Jeg har glædet mig meget til at starte hos Bila og ser frem til at bringe min erfaring i spil. Bila har udviklet en simpel standardløsning, som bidrager med stor nytteværdi i det samlede produktionsflow. Og i samspil med en robotcelle kan du i den grad effektivisere din produktion og minimere flaskehalse og ventetid. Jeg er sikker på, at min erfaring fra robotverdenen er et kæmpe plus, fordi jeg kan hjælpe med at finde de bedst mulige løsninger, fortæller Jørn Bak Hansen, area sales manager hos Global AGV, i en pressemeddelelse.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095