23948sdkhjf

Vind-virksomhed bytter rundt i topledelsen

Global Wind Service rokerer nu rundt i topledelsen for yderligere at styrke virksomhedens position og styrke den kommercielle forretningsudvikling.

Thomas Bak Mathiasen, den tidligere sales director for Offshore og Service, er blevet forfremmet til chief commercial officer (CCO, hvor han får ansvaret for Global Wind Services salgsstrategi og kunderelationer.

Den tidligere CCO og medstifter af Global Wind Service, Lars Petersen, overgår til en ny rolle med fokus på kommerciel forretningsudvikling, partnerskaber og M&A-muligheder. Dette skridt er lavet for at udnytte Lars’ omfattende brancheerfaring og strategiske indsigt til at drive virksomhedens vækstinitiativer.

Sidst men ikke mindst er medstifter Michael Nielsen vendt tilbage til Europa efter at have brugt de seneste seks år i USA på at opbygge Global Wind Service US Inc. Han træder ind i en rolle med fokus på technical talent management.

- Jeg er overbevist om, at denne ledelsesrokade vil styrke vores teams kapacitet væsentligt og flugte perfekt med vores strategiske intention om at være på forkant inden for vores felt, siger Michael Høj Olsen, CEO hos Global Wind Service, i en pressemeddelelse.

- Lars' overgang til kommerciel forretningsudvikling afspejler vores ambition om at vokse og forfølge nye forretningsmuligheder inden for vores branche, og Michael Nielsens nye rolle understreger vores engagement i udviklingen af ​​vores feltpersonale, mens Thomas' udnævnelse til CCO viser vores evne til at pleje og fremme exceptionelt talent indefra.

Global Wind Service beskæftiger sig med installation og service af onshore og offshore vind.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078