23948sdkhjf

Tankleverandør solgt til samarbejdspartner

Hobro-virksomheden Cogétil Scandinavia, der er leverandør af håndterings- og overvågningsudstyr indenfor brændstofindustrien, har købt Hvidovre-virksomheden H. Orloff, der opererer i samme branche.

– Vores flerårige samarbejde med H. Orloff har gjort beslutningsprocessen om overtagelsen forholdsvis nem. Opkøbet sker for at styrke vores dynamiske vækststrategi i Cogétil, og forbedrer ikke kun vores montørteam, men også vores tilstedeværelse på markedet. Det giver samtidig Cogétil Scandinavia en unik mulighed for at udvide vores kundeportefølje og produktudbud betydeligt, siger Lars Kristensen, direktør i Cogétil Scandinavia, i en pressemeddelelse.

– Vi fortsætter med den samme dedikerede medarbejderstab både i øst og vest og de samme kvalitetsprodukter, og ser frem til at udvikle et endnu stærkere samarbejde med vores nye kunder og medarbejdere. Der planlægges en flytning til nye lokaler på Sjælland, men den endelige lokation er endnu ikke bestemt, fortsætter han.

Jan Jørgensen, direktør i H. Orloff, supplerer:

– Efter mere end 40 år i spidsen for H. Orloff kan jeg meddele, at vi overdrager virksomheden til Cogétil Scandinavia. Jeg er tryg ved at overlade styringen til en kompetent kollega, og har stor tiltro til, at virksomheden opretholder den høje standard for salg og service, som vores kunder kender. Det er meget værdsat, at vores medarbejdere fortsætter deres arbejdsliv hos Cogétil Scandinavia, og vi ser frem til at følge deres succes i det nye miljø. Jeg ønsker Cogétil Scandinavia alt det bedste fremover.

Overtagelsen sker den 2. april 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172