23948sdkhjf

Norsk millionordre til Serman & Tipsmark

Serman & Tipsmark har stor succes på det norske offshore-marked og har senest leveret et større antal specialdesignede hydrauliske blokke til Aker Solutions.
Væksten i den norske offshore-sektor har åbnet et særdeles interessant marked for bl.a. danske specialister med snitflader til industrien. En af de danske virksomheder, der har succes på det norske offshore-marked, er hydraulikspecialisten Serman & Tipsmark med hovedsæde i Brønderslev.

- Vi har nogle helt særlige kompetencer, når det handler om hydraulik og hydrauliske væsker til maskiner, der skal arbejde under enormt højt tryk. Det kommer os til gode på det norske marked, hvor vi forventer, at omsætningen i år vil ligge højere end vores omsætning i Danmark, fortæller salgschef Mark van den Bosch fra Serman & Tipsmark.

Samarbejde med perspektiv
Virksomheden har senest sendt en større ordre på et større antal specialdesignede hydrauliske blokke af sted til Aker Solutions i Kristiansand, som producerer boreudstyr til olie- og gasboreplatforme. Aker Solutions er det største oil service-selskab i Norge med over 28.000 ansatte på globalt plan. Blokkene skal anvendes til en prototype af maskinen Vertical Pipe Racker (VPR), en hydraulisk betjent monstermaskine på 27-46 meter og rundt regnet 40 tons, som skal håndtere de rør, der bores med.

Ifølge Serman & Tipsmark er ordren i millionklassen og man venter den får en anseelig betydning for årets samlede omsætning.

De hydrauliske blokke er udviklet i samarbejde mellem Aker Solutions’ hydraulikere og Serman & Tipsmark, som har haft en ingeniør i Kristiansand i flere omgange. Virksomheden er valgt som fast leverandør til de efterfølgende VPR-maskiner, og de første blokke er bestilt til levering primo august.

- Værdien af referencen og samarbejdet med en vigtig norsk aktør på olie- og gas-markedet kan ikke umiddelbart gøres op i kroner og øre, siger Mark van den Bosch og fortsætter:

- Det er et vigtigt marked at få fodfæste på, og vi er meget glade for, at det er lykkedes. Alle ser mod Norge i disse år, og det er ingen hemmelighed, at der også bliver behov for arbejdskraft og kompetencer, som man ikke kan finde inden for landets grænser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125