23948sdkhjf

Teknikkoncern lancerer ny division med grønt fokus

Scanel International, med hovedkvarter i Frederikshavn, er bedst kendt som leverandør af teknisk udstyr og løsninger til offshore-industrien.

Nu lancerer virksomheden en ny ingeniør-division, Scanel Green Energy, som får base i Aalborg.

Fra start har Scanel Green Energy gang i projekter med giganter som Bladt Industries og Aarsleff.

- Vi er meget begejstrede for lanceringen af ​​Scanel Green Energy og de bemærkelsesværdige kunder, vi allerede er privilegerede at betjene, siger Jakob Grønkjær, CEO for Scanel International, og fortsætter:

- Scanel har været i gang siden 1991 og betjent mange nøglesektorer i Danmark på et grundlag af tillid, respekt og retfærdighed. Vi ser frem til at betjene nye kunder i sektoren for vedvarende energi med de samme værdier.

Scanel Green Energy vil levere ingeniørydelser inden for elområdet med fokus på vind, sol, power-to-X, ladestationer, biomasse og lagring.

Tidligere Vestas-mand i front

Til at lede den nye division har man udpeget Torben Hvid Larsen, der har været chief operating officer i Scanel siden sommeren 2023. Han har en fortid hos blandt andet Vestas, hvor han blandt andet var chief technology officer i MHI Vestas Offshore Wind.

- Scanel Green Energy vil understøtte energiomstillingen på langt sigt. Vi er kommet for at blive. Vores fokus vil være på at levere maksimal værdi for hvert projekt og gøre det sikkert, siger Torben Hvid Larsen.

- Vi har arbejdet hårdt bag kulisserne de sidste par måneder og skal i løbet af de kommende uger afsløre en visionær strategi - et program, der vil give os mulighed for at levere vores ingeniørekspertise i stor skala for at understøtte industrialiseringen af ​​sektoren for vedvarende energi, fortsætter han.

Scanel Green Energy er engageret i projekter i Danmark, men forbereder sig til projekter i Storbritannien og det øvrige Europa.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094