23948sdkhjf

Maritimt center opruster

Den maritime konsulentstab i Marcod (Maritimt Center for Optimering & Drift) er netop blevet forstærket med to nye ansatte som følge af stor efterspørgsel på centrets ydelser.
Marcod i Frederikshavn blev oprettet i 2011 som en driver for vækst i det maritime Danmark.

Ifølge en evalueringsrapport ved COWI i 2013 er centret allerede blevet en uundværlig del af vækstudviklingen på det maritime område - i særdeleshed i Nordjylland, hvor centret i øvrigt også er fysisk placeret. Derfor opfordrer COWI til, at centret nu får tilført yderligere ressourcer.

Som følge heraf samt en stor opgaveportefølje har Marcod pr. 1. august ansat to nye konsulenter.

- Vi har lyttet til COWIs anbefalinger, ommøbleret budgettet og styrket Marcod med ansættelsen af to erfarne og velkvalificerede medarbejdere og kan nu løfte endnu flere opgaver i det maritime Danmark, siger bestyrelsesformand Poul Knudsgaard i forbindelse med nyansættelserne.

Steen Hjulskov (44) er ansat som maritim erhvervskonsulent med ansvar for strategi-, salg og markedsudvikling af maritime virksomheder. Steen har en baggrund som Cand. Merc. i Organisation og Strategi og kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Hjørring Erhvervscenter og har bla. arbejdet med det maritime miljø omkring Hirtshals Havn.

Dusko Nikic (43) er ansat som maritim erhvervskonsulent med ansvar for at hjælpe maritime virksomheder med innovation, teknologistyring- og produktudvikling. Dusko har en eMBA (Master in Management of Technology) fra Aalborg Universitet og kommer fra stillinger som Technology Manager og Senior Project Marketing Manager hos Martin Professional A/S i Frederikshavn og Århus.

Fakta om Marcod
Marcod blev i 2011 etableret med støtte fra Fornyelsesfonden og Vækstforum Nordjylland. Et innovativt initiativ, som støtter op om regeringens blå vækstplan fra 2012.

Marcod arbejder for at udvikle den danske maritime branche via konkrete udviklingsprojekter i maritime virksomheder og netværk, forskning og projektledelse, fundraising samt afholdelse af konferencer. Målet er at skabe økonomisk vækst, vækst i arbejdspladser og vækst i kompetenceniveauet hos maritime virksomheder - i tråd med regeringens blå vækstplan. Den primære aktivitet i MARCOD er at besøge maritime virksomheder og kortlægge deres udfordringer og udviklingsmuligheder med henblik på samarbejde om strategi og forretningsudvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079