23948sdkhjf

Delcam Danmark overtager samarbejdspartner

Delcam Danmark har overtaget CAD/CAM aktiviteterne i Cam-Tech A/S og forventer yderligere vækst i 2013.
Delcams danske joint venture Delcam Danmark i Kolding overtager CAD/CAM-aktiviteterne hos den mangeårige danske samarbejdspartner og distributør Cam-Tech A/S i Slangerup. Overtagelsen gennemføres med virkning fra 1. maj 2013.

Nye muligheder
Alle Cam-Techs CAD/CAM kunder overflyttes til Delcam Danmark, hvor de vil få udarbejdet nye servicekontrakter. Søren Friis er administrerende direktør i Delcam Danmark og er ansvarlig for denne proces. Han understreger, at overdragelsen ikke vil få økonomisk betydning for de nuværende kunder.

- Med overtagelsen bliver vi landets største udbyder af Delcam software. Vi kan dermed tilbyde både vores nuværende og potentielle kunder endnu bedre løsninger, fastslår han.

Forventet vækst i Danmark
Siden sin start i 2012 har Delcam Danmark oplevet en jævnt stigende efterspørgsel på CAD/CAM-software og virksomheden har derfor en klar forventning om at vokse yderligere i fremtiden.

- Vi vil være den største leverandør af CAD/CAM software i Danmark og vi forventer at ansætte flere nye medarbejdere inden udgangen af 2013, forklarer Søren Friis.

Fakta om Delcam Danmark
Delcam Danmark blev grundlagt af Søren Friis i 2012. Virksomheden designer, udvikler og markedsfører CAD/ CAM software til alle grene af dansk industri. Delcam Danmark har hovedsæde i Vamdrup nær Kolding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097