23948sdkhjf

Dansk biogasteknologi solgt til Indien

Gemidan Ecogi fortsætter deres internationale fremdrift og sælger nu deres egenudviklede teknologi til den indiske virksomhed Thermax Bioenergy Solutions Private Limited

Gemidan Ecogi, der udvikler forbehandlingsanlæg til organisk affald, har nu solgt et forbehandlingsanlæg til mad og organisk affald til Thermax Bioenergy Solutions Private Limited i Indien.

Et memorandum of understanding blev underskrevet den 21. februar i forbindelse med, at udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen var på besøg i Indien.

Salget blev gennemført i samarbejde med Eususo Denmark, der er Gemidan Ecogis salgspartner på det indiske marked.

– Vi er stolte af at kunne bidrage til Indiens indsats for at fremme en mere bæredygtig affaldshåndtering gennem vores avancerede, robuste og fleksible Gemidan-teknologi. Dette partnerskab markerer et skridt fremad i vores mission om at levere innovative løsninger til globale udfordringer inden for affaldsbehandling og miljøbeskyttelse, udtaler direktør for Gemidan Ecogi, Lars Ravn Nielsen, i en pressemeddelelse.

Gemidan-teknologien, der er designet til at forbehandle organisk affald, er en del af en bredere bestræbelse på at reducere mængden af uudnyttet affald og dermed minimere miljøpåvirkningen ved at sende de organiske ressourcer tilbage i et cirkulært kredsløb. Dermed kan Gemidan Ecogi tilbyde sine kunder bedre og mere fleksibel forbehandling af affaldet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094