23948sdkhjf

LEMA løb med læskærmene

Der er potentiel udsigt til et årelangt forhold for Lystrup-firmaet, som netop nu totaludfører 74 læskærme til byernes busstoppesteder.
- Jeg kan ikke sige nøjagtigt, hvor stort det er i forhold til vores øvrige kunder, men vi er klart oppe i den høje ende, siger en tilfreds Jakob Stautz, direktør for LEMA i Lystrup ved Aarhus.

- Foreløbig er det en ordre til cirka 5 millioner kroner.

Forarbejdningsvirksomheden, som i år fejrer 40 års jubilæum, har i det seneste år totaludført og færdigmonteret 63 læskærme til busstoppesteder for AFA JCDecaux, som leverer byinventar til 26 af landets største kommuner.

Læskærmene, som LEMA leverer, stiller AFA JCDecaux gratis op for sine samarbejdskommuner, og pengene tjener AFA JCDecaux på byinventarets reklamer.

Fleksibel og kundeorienteret
Den nuværende ordre på 74 læskærme er indfriet, når de sidste 11 skærme står færdige. Jakob Stautz er ikke i tvivl om, hvad der var afgørende for, at opgaven kom i hus.

- Det er, at vi leverer kvaliteten, ligger i nabolaget og ikke mindst er meget fleksible, siger Jakob Stautz.

LEMA-direktøren vil især fremhæve, at virksomheden er i stand til at reagere meget hurtigt, når ordren tikker ind.

- Som mindre virksomhed har vi ikke så mange administrative procedurer. Vi lytter til kundens ønsker, og så går vi straks i gang, siger han.

Stort håb for fremtiden
LEMA satser også på at have fleksible og alsidige medarbejdere, som ikke bare mestrer forarbejdningsprocesserne, men som også kan færdigmontere.

Derfor står der funklende, nye læskærme med tomme plakatruder på rad uden for LEMA’s produktionshal og venter på at blive hentet.

Alt er klargjort, og AFA JCDecaux skal blot plante soklerne ved stoppestederne, slutte strøm til anlægget og plastre de indrettede ruder til med busplaner og reklamer.

Jakob Stautz håber, at den første sending læskærme fører til endnu flere ordrer, og håbet for fremtiden er stort, da antallet af stoppesteder i den kollektive trafik ser ud til at vokse i årene, der kommer.

Den kommende letbane igennem Aarhus, som også vil strejfe LEMA’s nabolag i Lystrup, forventes at åbne i 2016, og tilsvarende letbaner er på tegnebordet i Odense og Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078