23948sdkhjf

Nystartet inden for laserskæring

To erfarne herrer inden for metalbranchen er startet op som selvstændige med hovedfokus på laserskæring og pladebearbejdning. Og timingen har været helt perfekt.
Morten Bertelsen og Ib Christensen er makkerparret bag den nystiftede virksomhed Mitech i Auning. De har hver især flere års brancheerfaring og er startet op ud fra devicen ”hvis vi kan få det til køre nu, så står vi godt rustet fremadrettet”.

Hjælp fra AVN Pladeteknik
Sammen med AVN Pladeteknik fandt de to iværksættere hurtigt frem til den helt rigtige maskine, en nyere brugt Trumpf laser skæremaskine med en 4 KW laser. Den kan bearbejde plader i et format på 1500 mm x 3000 mm - en fleksibel all-rounder - og kan med sin 4 KW laser skære op til 20 mm plader. Samtidig er den ifølge ejerne yderst konkurrencedygtig ved mindre emner i tyndere plade på grund af den indbyggede Xp-akse.

AVN Pladeteknik havde taget den pågældende maskine i bytte i forbindelse med et nyt projekt hos en anden dansk kunde og tilbød garanti, opstilling hos Mitech samt undervisning i maskinens programmeringssystem. Det var et tilbud, som Morten Bertelsen og Ib Christensen ikke kunne sige nej til.

- Maskinen passer perfekt til vores behov som nystartere, da budgettet ikke var til en ny maskine i første omgang, uddyber ejer-duoen.

I gang i en måned
Pr. 1. juli var den nyindkøbte Trumpf installeret på Århusvej 26 i Auning og allerede efter den første måned, mærker Mitech en markant efterspørgsel.

- Det er glædeligt og overvældende så godt markedet har taget imod os, siger Morten og Ib i kor og fortsætter:

- Vi gik meget bevidst efter at have maskinen i drift inden sommerferien, så vi kunne tilbyde os med kort leveringstid, når andre måske havde lukket ned. Vi ved selvfølgelig ikke med sikkerhed om det var det, der virkede, men vi har i hvert fald haft nok at se til i den første måned, siger de begge med antydningen af et smil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093