23948sdkhjf

Salgssucces: Bila-datterselskab slår egne forventninger

Den nordvestjyske virksomhed Palomat, der producerer pallemagasiner og er en del af Bila Group, har vind i sejlene.

- Tænk engang over, hvor mange paller der er i verden, som stadig bliver håndteret manuelt, siger area manager hos Palomat, Majbritt Svane, da hun reflekterer over virksomhedens succes.

Trods global afmatning har Palomat stadig formået at finde muligheder i samtlige markeder, og det har igen udmøntet sig i et resultat med sorte tal på bundlinjen. Det er endda gået så godt, at de har overgået deres forventede budget med 10 procent. Det oplyser Nykøbing Mors-virksomheden i en pressemeddelelse.

Vil være verdensmester

Det at trodse modgangstendenser kommer dog ikke af sig selv – og her skal man ikke være for stolt til at søge sparring udefra.

Palomat har implementeret flere tiltag, der skulle skabe fornyet energi blandt personalet. De har eksempelvis fået hjælp fra salgscoaches til at udvide værktøjskassen med nye tilgange og indsatser, og det har gjort en stor forskel. Majbritt Svane beskriver, at der er et tydeligt skel mellem før og efter salgstræningen.

- Vi havde brug for at få rystet posen og få rusket op i nogle salgsprocesser. Der var behov for fornyet energi og inspiration, og det fik vi blandt andet med salgscoaching og ved at optimere vores workflow. Det gjorde med det samme en mærkbar forskel, fortæller Majbritt Svane.

Målet er tydeligt; Palomat vil være verdens bedste og største leverandør af pallemagasiner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063