23948sdkhjf

Claviate henter partner i egne rækker

Mathias Kaastrup-Olsen er efter to års ansættelse som COO blevet partner

Mathias Kaastrup-Olsen er netop indtrådt som partner i århusianske Claviate efter to års ansættelse som COO i virksomheden.

- Vores fælles dedikation og engagement giver en langsigtet bæredygtighed og et solidt fundament i udvikling af virksomheden. Claviates teknologi åbner mulighed for at rejse flere møller på kortere tid. Det øger den globale installationskapacitet for vindkraft og styrker den grønne omstilling til vedvarende energi, udtaler Mathias Kaastrup-Olsen i en pressemeddelelse.

Claviate har udviklet teknologi blandt andet ved hjælp af kameraer og kunstig intelligens, der kan optimere byggeri af vindmølleparker både on- og offshore.

- Vores individuelle styrker og gode samarbejde gør vores beslutningsproces effektiv - for to hoveder tænker ofte bedre end ét. Så sammen kan vi træffe de bedste beslutninger på vejen mod at realisere vores vision om at gøre vindkraft billigere globalt, udtaler CEO i Claviate, Kasper Koops Kratmann.

Mathias Kaastrup-Olsen har tidligere været ansat som blandt andet afdelingsleder i Danske Bank, software development manager hos Ebay og direktør i Geas Holding.

Han er uddannet kandidat i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141