23948sdkhjf

LM Wind Power får ny topchef

Vingeproducenten, der er ejet af GE, og har hovedkvarter i Danmark har skiftet ud på CEO-posten. Det oplyser de på deres Linkedin-profil.

Hanif Mashal overtager posten som CEO efter Olivier Gaston René Fontan, der har stået i spidsen for virksomheden siden 2020.

Hanif Mashal har haft titel af vice president engineering & technology de seneste seks år. I den stilling har han blandt andet været ansvarlig for udviklingen af vinger på mere end 100 meter i længden samt udvikling af vinger baseret på genbrugsmaterialer.

Før tiden hos LM Wind Power var Hanif Mashal chief engineer offshore wind turbine hos Siemens Gamesa.

- Som administrerende direktør for virksomheden vil jeg skabe resultater, der bekræfter LM Wind Powers centrale rolle som en agil, pålidelig og værdifuld partner for vindindustrien. Mens vi søger at fremskynde handlinger for at elektrificere og dekarbonisere verden, må vi samarbejde og udnytte gensidige evner til at levere en retfærdig energiomstilling, siger Hanif Mashal.

- Vi vil prioritere sikkerhed, kvalitet og praktisere lean-værktøjer på vores fabriksgulve som grundlaget for fremragende produktion, hvilket resulterer i bæredygtige resultater, tilføjer han.

Olivier Fontan fortsætter i en stilling som wind manufacturing leader i moderselskabet GE Vernova.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172