23948sdkhjf

Nyslået iværksætter indgår agentursamarbejde

Indsatsen ApS og Thorne ApS, der begge er distributører til den danske værktøjs- og plastbranche, har indledt et agentursamarbejde på det danske marked.

Samarbejdet gælder i første omgang forhandlingen af hydraulikcylindere fra italienske Vega Cylinders og varmekanalsystemer fra svenske Masterflow, som begge tidligere har været forhandlet eksklusivt i Danmark af Jes Willumsen og Indsatsen.

Det var et ønske om at hellige sig mere tid til et sideløbende forretningsområde, der gav Jes Willumsen tanker om at alliere sig med den nystartede virksomhed Thorne, hvor han vil øge fokus på et par andre agenturer i Danmark.

Dårlig samvittighed

Udover forhandlingen af blandt andet Vega Cylinders og Masterflow har Jes Willumsen nemlig stor succes med sit eget mærke af svejsemaskiner og -udstyr til værktøjsbranchen under navnet Tracytec, som kræver meget rejseaktivitet i udlandet på blandt andet messer og distributørbesøg.

- Jeg sad ofte med dårlig samvittighed over, at jeg ikke gjorde nok for de mennesker, der trods alt har sat sin lid til, at jeg skulle varetage deres forretning på det danske marked. Overvejelsen var derfor, om jeg skulle ansætte en mand til at lave salgsarbejdet for mig i Danmark, men da jeg så, at Jesper var startet op, var det naturligt for mig, at vi startede en dialog om et samarbejde, siger Jes Willumsen i en pressemeddelelse.

Samarbejdet kommer rent praktisk til at betyde, at danske kunder fremadrettet vil kunne købe Vega hydraulikcylindere og Masterflow varmekanalløsninger hos både Indsatsen og Thorne, hvor de to virksomheder åbent vil dele erfaringer og projekter med hinanden samt gøre brug af hinandens arbejdskraft, når det måtte være nødvendigt.

20 års erfaring

Jesper Thorne, der er bosiddende lidt uden for Billund, startede i efteråret 2023 sin nye virksomhed Thorne ApS, som beskæftiger sig med agentursalg af komponenter og løsninger til den danske værktøjs- og plastindustri. Han har knap 20 års erfaring fra værktøjsbranchen og plastbranchen – oprindeligt som uddannet værktøjsmager og værktøjstekniker i Billund og sidenhen erfaring med både værktøjskonstruktion, rådgivning og salg af løsninger i branchen.

- Som nystartet iværksætter er jeg selvfølgelig taknemmelig for, at Jes rakte ud til mig med sine overvejelser. Jeg kender Jes gennem store dele af min tid i branchen og har stor respekt for hans menneskelige værdier og tilgang til samarbejde med både leverandører og kunder, hvilket er en vigtig forudsætning for at få et sådant samarbejde til at køre. Vi håber og tror, at både kunder og leverandører vil opleve det som en styrkelse af produkternes tilstedeværelse på det danske marked, at vi indleder dette samarbejde, siger Jesper Thorne.

Udover samarbejdet omkring Vega hydraulikcylindere og Masterflow varmekanalsystemer har Jes Willumsen også valgt at overdrage forhandlingen af Easypurge snekkerens til Jesper Thorne, så det fremadrettet udelukkende vil være Thorne ApS, der er indehaver af dette agentur målrettet den danske plastindustri. Jesper Thorne vil ligeledes bidrage til markedsføring og salg af Tracytec svejsemaskiner og -udstyr i Danmark, som dog stadig varetages af Jes Willumsen og Indatsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095