23948sdkhjf

Mangeårig kunde lægger trecifret millionordre hos FLSmidth

FLSmidth modtaget en ordre på at levere findelingsteknologier til at opgradere en kobberkoncentrator ved en mine i Asien og Stillehavsområdet.

Ordren har en værdi af cirka 300 mio. kr. og skal leveres i løbet af 2025, oplyser FLSmidth i en pressemeddelelse.

Ordren inkluderer levering af to high pressure grinding rolls (HPGR), som er velkendte for at være blandt de mest energieffektive findelingsteknologier på markedet. Ud over HPGR'erne omfatter ordren hjælpeudstyr, herunder en el- og automationspakke, førstegangs reserve- og sliddelspakke, overvågning på stedet og træning.

Det oprindelige behov for HPGR'erne opstod på grund af kundens udfordringer med at øge malmens hårdhed og faldende metalkvaliteter, efterhånden som minen bliver dybere. For at afbøde disse udfordringer har ejeren valgt FLSmidths HPGR-teknologi på grund af dets velafprøvede og energieffektive design. Efter installation af udstyret vil mineejeren drage fordel af øget gennemløbskapacitet, lavere strømforbrug og forlænget rullelevetid.

- Vi sætter altid pris på, når eksisterende kunder afgiver nye ordrer hos os. Dette illustrerer vigtigheden af ​​gode kunderelationer og er en klar tillidserklæring til vores markedsledende teknologier. Dette er vores anden store ordre på HPGR'er inden for den seneste måned, hvilket jeg er meget glad for. Det underbygger klart vores markedsledende position inden for HPGR-teknologier og er helt i tråd med vores Missionzero-ambition, siger Mikko Keto, CEO hos FLSmidth.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078