23948sdkhjf

Jensen Group klagede over udbud: Nu er dommen faldet

Bornholmske Jensen Denmark og spanske Girbau kæmpede tilbage i 2022 om at vinde en ordre på opførelsen af et nyt sygehusvaskeri i Holbæk. Det skriver Bornholms Tidende.

Spanierne fik i januar sidste år tildelt den 30 mio. kr. store ordre, men hos Jensen Denmark mente man, at udbuddet var lavet forkert, og derfor valgte man at klage over udfaldet.

Klagenævnet for Udbud har nu givet Jensen Denmark ret og bestemt, at Region Sjælland har handlet i strid med Udbudsloven, og dermed skal kontrakten med Girbau i realiteten annulleres.

Hos Jensen Denmark har direktør Morten Rask dog ikke de store forventninger om, at det bliver ændret. Region Sjælland kan nemlig vælge at gå rettens vej, og mens en retssag kører, kan byggeriet fortsætte. Efterfølgende kan regionen påberåbe sig, at der vil være for store samfundsmæssige tab ved at omgøre det.

- Vi håber, der er nogen i regionen, der siger: vi ved, vi kan opsige kontrakten hos den anden leverandør - det står i vores kontrakt. Vi skal nok ikke have flere møgsager, så vi bør følge dommen. Men om det sker, er ikke til at vide, siger Morten Rask til Bornholms Tidende.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078