23948sdkhjf

Fremadstormende metalvirksomhed åbner tredje fabrik på fire år

Befæstningnsproducenten Rose Holm A/S åbner sin tredje fabrik på fire år

Det går stærkt for Rose Holm A/S, der producerer befæstningsløsninger såsom bolte og rullende gevind til både vindmøller og pladevarmevekslere.

Virksomheden har hovedkontor og produktion i Lynge, men over de seneste fire år har Rose Holm åbnet fabrikker i Rødekro og Virginia, USA. Og nu etablerer man en fabrik i Spanien i 2024, der skal erobre markedsandele på det sydeuropæiske vindmarked, skriver Rose Holm i en pressemeddelelse.

-Vindmøllemarkedet er langsigtet og afhængig af politiske rammevilkår. Der er globalt behov for alternativer til fossilt brændsel, og vi har klare ambitioner om at levere til flere sydeuropæiske vindprojekter i de kommende år. Ved at etablere produktion af befæstningsløsninger tættere på kunderne på nærmarkedet opnår vi en større agilitet og dermed en styrket markedsposition, siger CEO og ejerleder Ann Rose Bokkenheuser, Rose Holm A/S.

Mens fabrikken i USA primært retter sig mod de nordamerikanske kunder, skal fabrikkerne i Danmark levere befæstningsløsninger til det nordeuropæiske off-shore marked. En nærproduktion i Sydeuropa øger leveringssikkerheden, da befæstningsløsningerne ikke vil skulle transporteres over så lang en distance, skriver Rose Holm.

- Med det nye tiltag fastholder vi vores kvalitetsniveau på tværs af produktionsenhederne, og den styrkede fleksibilitet, vi nu opnår ved en nærmarkedstilstedeværelse, er vi overbevist om vil blive værdsat af vores kunder i Sydeuropa. Vi budgetterer med en omsætningsstigning på 25% i indeværende regnskabsår, siger Ann Rose Bokkenheuser.

Åbningen af fabrikken i Spanien flytter dog ikke produktion fra Danmark til udlandet, understreger Ann Rose Bokkenheuser.

- Produktion i Spanien er endnu et offensivt initiativ, der vil styrke alle dele af Rose Holm og øge vores markedsposition. Derfor vil det ikke føre til afskedigelser. Tværtimod vil vi både fastholde og styrke produktionen i såvel Danmark som USA fordi vi skærper vores position og profil med det nye tiltag.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093