23948sdkhjf

Det blev en "Omme’r": Liftproducent har fundet sin nye direktør

1. januar skiftede administrerende direktør Axel C. Thøgersen fra Omme Lift til værktøjsproducenten Unika Danmark.

Nu har liftproducenten imidlertid fundet sin nye direktør. Det bliver Lars Omme, oplyser Omme Lift på sin Linkedin-profil.

- Vi ser alle sammen frem til et spændende samarbejde og en fremtid fyldt med vækst og udvikling under Lars' ledelse. Hans engagement vil utvivlsomt styrke vores position og bidrage til at fortsætte vores mission om at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder vores kunders forventninger, skriver virksomheden.

På trods af sit efternavn har Lars Omme ikke nogen relation til Omme Lift. Virksomhedens navn henviser til beliggenheden i Sønder Omme i Midtjylland.

Lars Omme kommer senest fra en stilling som administrerende direktør hos Istobal Danmark, der er leverandør af løsninger til vask og vedligeholdelse af biler. Tidligere har han haft ledende stillinger hos audio-producenten Steinway Lyngdorf, staldinventarproducent Skiold og aktuatorproducenten Linak.

- Jeg ser meget frem til at kunne fortsætte udviklingen af Omme Lift A/S sammen med bestyrelsen, familien og alle de dedikerede medarbejdere hos Omme Lift A/S, skriver Lars Omme på sin Linkedin-profil.

Omme Lift ejes af familien Lorentzen, som også er stærkt repræsenteret i virksomhedens udvikling, idet Henrik og Ditte Lorentsen sider i bestyrelserne i hele Omme-koncernen. Ejer og tidligere direktør, Torben Lorentsen, trådte 1. november sidste år ud af bestyrelsen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078