23948sdkhjf

Vandbehandlings-specialist på opkøb

Guldager A/S overtager alle aktier i Aro Energy Solutions

Allerød-virksomheden Guldager A/S har den 18. januar overtaget ejerskabet af Aro Energy Solutions gennem erhvervelse af samtlige aktier i selskabet

Guldager er specialister i vandbehandling korrosionsbeskyttelse, blødgøring af vand samt bakterieforebyggelse. Gennem opkøbet øger virksomheden sin tilstedeværelse i forsyningskæden ved også at have et ben i den del, som omhandler produktion og levering af varmtvandsbeholdere til ejendomme og industri, som Aro Energy Solutions er specialister i.

Efter opkøbet fortsætter Aro Energy Solutions som selskab under sit hidtidige navn, nu blot med Guldager som eneaktionær.

- Akkvisitionen af Aro Energy Solutions giver Guldager A/S et bredere fundament i hele værdikæden inden for vandforsyning og vandbehandling, idet vi fremover også vil være repræsenteret på det vigtige område, som levering af varmtvandsbeholdere og varmebeholdere udgør, siger Claus Torbøl, administrerende direktør i Guldager, i forbindelse med opkøbet.

Om salget til Guldager siger af Aro Energy Solutions’ administrerende direktør og medaktionær, Lars Christian Jensen:

- Overdragelsen af ejerskabet til Guldager A/S skaber et solidt fundament for Aro Energy Solutions’ udvikling i de kommende år. At tage dette skridt netop med Guldager, giver rigtig god mening, da de to virksomheder supplerer og komplementerer hinanden med vores respektive kompetencer og ekspertiser.

Aro Energy Solutions har hjemme i Odense og hentede i 2022 et overskud før skat på 3,6 mio. kr. Virksomheden leverer varmtvandsbeholdere, fjernvarmeunits, bufferbeholdere, bufferladekredse med videre i både standard- og kundetilpassede størrelser, til industri og ejendomme.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109