23948sdkhjf

Direktør forsvarer handel med Rusland: - Det er en balancegang

JP Group har skåret ned på eksporten af reservedele til Rusland og eksporterer i dag til Ukraine. Direktør kalder fortsat eksport "en balancegang"

Bilreservedelsproducenten JP Group tager nu til genmæle, efter at radiostationen Radio4 fredag kunne fortælle, at virksomheden fortsat eksporterer reservedele til Rusland. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Direktør Torben Pagh fortalte først til Radio4, at eksporten til Rusland var lukket ned, siden trak han i land og fortalte, at eksporten var reduceret.

Til Viborg Stifts Folkeblad uddyber direktøren, at virksomhedens eksport til Rusland er reduceret til en femtedel i forhold til for fem år siden. Til gengæld eksporterer JP Group i dag til Ukraine. Overfor avisen slår Torben Pagh fast, at JP Group ikke bryder nogen regler.

- Moral skal altid fylde noget - også i erhvervslivet. Det har det også gjort i den her sammenhæng. Vi har hele tiden også skullet afveje, hvad et totalt stop ville betyde for vores medarbejdere og vores virksomhed, og der har vi altså valgt, at hensynet til lokale arbejdspladser også skulle fylde en del. Det er hele tiden en balancegang, siger Torben Pagh til Viborg Stifts Folkeblad og tilføjer, at han mener, at JP Group kan se sig selv i øjnene.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141