23948sdkhjf

Ørsted annullerer to havvindkontrakter

Endnu to af Ørsteds amerikanske projekter, Skipjack 1 og 2, er løbet ind i økonomiske problemer, og derfor har virksomheden annulleret kontrakten med staten Maryland

Mens Ørsted sidste år trak stikket helt på de to havvindprojekter Ocean Wind 1 og 2, hvor man havde indgået kontrakt med staten New Jersey, går Ørsted knap så drastisk til værks i denne runde, skriver Børsen.

Fredag meddelte virksomheden, at økonomien i de to havvindprojekter, Skipjack 1 og 2, ikke hænger sammen, og at man derfor trækker sig fra kontrakterne, der var planlagt til en samlet kapacitet på 966 MG.

- Vi vil finde den bedste vej fremad for Skipjack Wind og forudser adskillige muligheder, som vi vil evaluere enkeltvist, efterhånden som de dukker op. Samtidig arbejder vi videre med at nå de forskellige milepæle i udviklingen af Skipjack Wind, siger David Hardy, regionsdirektør for Amerika hos Ørsted, i en meddelelse fra selskabet.

I nogle amerikanske stater er der mulighed for at byde ind på et havprojekt for anden gang og dermed få muligheden for at vinde ny kontrakt med bedre vilkår, skriver Børsen. Om Ørsted forudser, at det bliver en mulighed, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125