23948sdkhjf

Erfaren afdelingsleder bliver ny direktør i automationshus

Sven Aage Jensen overtager direktørposten efter indehaver Søren Jensen

Afdelingsleder Sven Aage Jensen er ny direktør i automationshuset Holtec.DK, som er moderselskab for driftsselskaberne Holtec Automatic A/S og HS-Tec ApS.

Han afløser Søren Jensen, som fortsætter i koncernen i en ny rolle som CEO for Holtec Holding og det kroatiske produktionsselskab Cromatic.

Spillende træner

Det er en central aktør, som kort før sit 10-års jubilæum i virksomheden nu tiltræder som direktør, siger bestyrelsesformand Søren Maarssø:

- Sven Aage Jensen har gennem snart ti år i rollen som afdelingsleder for vores største afdeling og hovedkvarter demonstreret omfattende kompetence og drivkraft, siger han i en pressemeddelelse.

- Særligt har Sven Aage som driftsansvarlig været den spillende træner, som har styrket vores interne kompetencer og kunderettede innovation. Vi imødeser derfor en fortsat stærk vækst af Holtec.DK under hans ledelse, fortsætter Søren Maarssø.

Nøglefigur i virksomhedens succes

Samtidig takker han Søren Jensen, som har været en nøglefigur i virksomhedens udvikling og succes:

- Vi skylder Søren Jensen stor tak for hans utrættelige arbejde og lederskab. Vi respekterer hans beslutning om at træde tilbage og er glade for, at han fortsætter i en ledende rolle i koncernen, så vi fortsat kan trække på hans faglige indsigt og erfaring, siger Søren Maarssø:

- Vi er sikre på, at både Sven Aage og Søren vil fortsætte med at drive vores vision og vækst fremadrettet.”

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094