23948sdkhjf

Robotpioner er ny investor i Løvens hule

Endnu en investor træder ind i "Løvens hule". I torsdagens udgave af DR-succesen sætter Thomas Visti sig i den sjette stol, som blev introduceret sidste sæson

En sjette investor slår kløerne i "Løvens hule".

Thomas Visti sætter sig i torsdagens udgave af DR-programmet ind ved siden af Louise Herping Ellegaard, Morten Larsen, Tahir Siddique, Nikolaj Nyholm og Anne Stampe.

Det afslører public service-stationen.

Thomas Visti med stor international erfaring fra Universal Robots og Mobile Industrial Robots som medejer samt henholdsvis CCO og CEO. I dag arbejder Thomas Visti som serieinvestor og har blandt andet investeret i techvirksomheder, et fitnesscenter og i en vinbar.

Thomas Visti bliver ikke en fast del af det nuværende panel. Men han kigger endnu en gang forbi senere i sæsonen.

I forrige sæson, som var den ottende i rækken siden programmets danske premiere i 2015, introducerede DR for første gang en sjette investor.

Det havde public service-stationen allerede overvejet i de tidligere sæsoner. Men først sidste år kunne det lade sig gøre, og Tommy Ahlers gjorde comeback i en række af udsendelserne.

Tommy Ahlers var blandt investorerne, da "Løvens hule" første gang tonede frem i 2015.

Tommy Ahlers sad i stolen ved siden af blandt andre Just Eat-medstifteren Jesper Buch til og med tredje sæson i 2018, hvor han blev headhuntet til jobbet som uddannelses- og forskningsminister i Lars Løkke Rasmussens VLAK-regering.

"Løvens hule" kan ses på DR1 torsdag klokken 20.00. Afsnittet kan allerede nu ses på DRTV.

/ritzau/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078