23948sdkhjf

Smedevirksomhed på opkøb i lokalområdet

Randers-virksomheden Uni-Tek overtager aktiviteterne i Bødker Smede & Maskinværksted

Fysisk er der ikke langt mellem de to virksomheder Bødker Smede & Maskinværksted og Uni-Tek i det sydlige Randers. Det er der heller ikke i synet på kunder og holdninger til, hvordan viden om stålkonstruktioner og -komponenter kan skabe unikke løsninger.

Derfor gav det også god mening for de to ejere – Kenn Bødker fra Bødker Smede & Maskinværksted og Lars Nielsen fra Uni-Tek – at finde en vej til at fortsætte sammen.

Lars Nielsen etablerede for godt 20 år siden Uni-Tek med salg og reparation af porte, der stadig er et tilbud til kunderne. I dag er Uni-Tek dog først og fremmest kendt som producent af stålkonstruktioner samt industriservice.

Bødker Smede & Maskinværksted blev etableret i 1964 og har gennem to generationer fokuseret på specialopgaver, totalløsninger og kundespecificerede konstruktioner i stål, rustfri stål og aluminium. Dertil kommer opgaver i rør, profiler, plader og jern.

1. januar har Uni-Tek erhvervet aktiviteterne i Bødker Smede & Maskinværksted, der flytter ind hos Uni-Tek på Ørneborgvej 48 i Randers med alle mand og maskiner i løbet af foråret.

- Det er mange års kompetencer og værdier der sammen med kunderne har udviklet virksomhederne, og som nu samles i Uni-Tek på Ørneborgvej. Det vil vi arbejde for at bevare, siger Lars Nielsen, ejer af Uni-Tek, i en pressemeddelelse.

Erhvervelsen af aktiviteterne i Bødker Smede & Maskinværksted passer til Uni-Teks strategi om vækst i de kommende år. Regnskabet for 2022/2023 er endnu ikke offentliggjort, men det forventes at vise et tilfredsstillende resultat på linje med planerne og som resultat af blandt andet nye kunder og væsentlig mere aktivitet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.161