23948sdkhjf

Alfa Laval med let stigende ordreindgang

Den svenske industrigigant oplevede et fald i indtjeningen, men kunne til gengæld notere sig en stigning i ordrer i andet kvartal af regnskabsåret.
Alfa Laval kom fint ud af regnskabsårets andet kvartal med en stigning i både ordreindgang og omsætning på 1-2 procent.

- Ordretilgangen var på SEK 7,6 milliarder i andet kvartal, hvilket var en anelse bedre end foregående kvartal. Både Equipment- og Process Technology-divisionen udviklede sig i overensstemmelse med vores forventninger, mens Marine & Diesel-divisionen landede lidt højere end forventet, siger administrerende direktør og koncernchef Lars Renström.

Han glæder sig over, at kun det amerikanske marked viste usikkerhed i perioden.

- Alle regioner havde fortløbende vækst undtagen Nordamerika. Her faldt ordretilgangen en smule på grund af en udskydelse af projekter af kunder inden for olie- og gas-sektoren grundet manglende ressourcer. I Asien rapporterede vores aktiviteter i Kina omfattende vækst eftersom den ”vent og se”-tilstand, som har karakteriseret markedet, ser ud til at have lettet en smule.

På bundlinjen fik Alfa Laval et overskud (EBITA) på 1.237 mio. SEK mod 1.289 mio. SEK i samme periode sidste år.

- Med hensyn til resultatet før skat er det vigtigt at notere sig, at niveauet faktisk er højere end sidste år, hvis de negative fx-indvirkninger på SEK 166 millioner ikke medregnes, forklarer Lars Renström.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094