23948sdkhjf

Grundlægger har ladet salgsdirektør stige til tops hos Alflow

Jacob Rosenkrands overtager direktørposten hos Vejen-virksomheden

Jens Martin Andersen, grundlæggeren af Alflow, har valgt at trække sig tilbage som direktør for virksomheden og i stedet hellige sig bestyrelsesarbejdet. 

Den tidligere salgsdirektør, Jacob Rosenkrands, har derfor overtaget roret fra den 1. januar 2024. Samtidig bliver den tidligere tekniske direktør, Søren Andersen, Alflows nye COO og skal i tæt makkerskab med Jacob Rosenkrands lede virksomheden.

Både Jacob Rosenkrands og Søren Andersen har været i Alflow i mange år og var – indtil den sydjyske leverandør af flow-komponenter blev en del af den svenske koncern Indutrade i oktober 2021 – også medejere sammen med CEO Jens Martin Andersen. De har derfor begge indgående kendskab til virksomheden på både operationelt og strategisk niveau.

Tradition og fornyelse

Med overtagelsen af stafetten sigter Jacob Rosenkrands mod at integrere friske perspektiver, samtidig med at han ønsker at opretholde de kerneværdier og principper, der har defineret Alflows succes gennem årene.

- Jeg er beæret og begejstret for at føre Alflow ind i dette nye kapitel. Vi vil bygge videre på det fundament, Jens Martin Andersen har lagt, og sikre, at Alflow fortsat er en førende leverandør inden for branchen, siger Jacob Rosenkrands i en pressemeddelelse.

En lys fremtid

Denne overgang markerer begyndelsen på et nyt kapitel for Alflow, der de seneste par år har haft solid vækst, hvor medarbejderantallet næsten er fordoblet i løbet af få år.

- Vi ser i Alflow forventningsfuldt frem mod de kommende år, hvor vi forventer en fortsat vækst. Den positive udvikling medfører dog også et behov for at styrke vores team yderligere. Vi søger derfor løbende nye talenter, der kan bidrage til deres succesfulde rejse og blive en del af vores voksende ”Alflow-familie”, siger Jacob Rosenkrands.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093