23948sdkhjf

To smedevirksomheder bliver til én

Sparkær Smede og Maskinværksted er fra 1. januar blevet solgt til TK Stål og Maskiner

Per Mackenhauer har ønsket at fremtidssikre sin virksomhed, kunder og ikke mindst sine ansatte, og har derfor valgt at sælge Sparkær Smede- og Maskinværksted til Thomas Klausen fra TK Stål og Maskiner.

- Jeg er nået til en skillevej. Hvis jeg skal udvikle min forretning yderligere, har jeg brug for en organisation. Den har Thomas. Derfor har jeg valgt at tænke på forretningens vækstpotentiale og fremtiden for mine dygtige folk og kunder, siger Per Mackenhauer i en pressemeddelelse.

TK Stål & Maskiner har hjemme i landsbyen Knud nord for Viborg, mens Sparkær Smede og Maskinværksted har hjemme i Viborg by.

En samling af de to virksomheder betyder både større muskler at spille med i budrunder, det giver fordele i administrationen, og det skaber større sikkerhed for medarbejderne, understreger Thomas Klausen.

- Jeg har mange planer og visioner for fremtiden. Skal de kunne realiseres, skal vi være større. Så da Per henvendte sig med sine salgstanker, var jeg ikke i tvivl, og vi blev hurtigt enige om en model, hvor jeg overtager Pers forretning, mens han fortsætter som hidtil. Nu bare sammen, som én enhed, siger han.

Sparkær Smede- og Maskinværksted beholder sit navn i den nye konstellation.

Samlet bliver TK de to virksomheder nu et hold på 50 ansatte med fælles adresse hos Sparkær Smede- og Maskinværksted, der i forvejen har et stort nok domicil til at samle begge afdelinger.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094