23948sdkhjf

Nyt om navne: Sanistål henter salgsdirektør hos konkurrent

Peter von der Hude skal tage Saniståls 36 håndværkerbutikker til næste niveau

Peter von der Hude er fra 1. januar blevet ansat som salgsdirektør med ansvar for 36 håndværkerbutikker, heriblandt 11 mobile selvbetjeningsbutikker, hos Sanistål part of Ahlsell.

Han er en særdeles garvet profil, som har trådt sine karrieresko i butiksverdenen.

Senest kommer han fra en stilling som salgsdirektør for Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker, hvor han var i fem år og blandt andet stod for at udrulle et nyt butikskoncept. Tidligere har han været driftsdirektør for byggemarkedskæden Optimera, stormagasinchef for Salling i Aalborg, varehuschef for en række Føtex-varehuse og administrerende direktør for Løgismose Vin og Delikatesser.

Nyt brand og løftet butiksoplevelse

I sin nye stilling skal Peter von der Hude styre håndværkerbutikkerne sikkert videre på den vækstrejse, som blev skudt i gang, da Sanistål sidste år blev overtaget af Ahlsell-koncernen, der har mere end 300 håndværkerbutikker i Norden.

Den nye direktør for butikkerne i Danmark skal blandt andet stå i spidsen for at få udbredt Ahlsells butikskoncept og få etableret flagskibsbutikker i de største byer i landet. I 2024 venter også lanceringen af et nyt 24/7-koncept.

Herudover skal han sætte sin solide brancheerfaring og store viden om markedet og kunderne i spil i forhold til at få løftet og udviklet butiksoplevelsen, blandt andet ved at udvide sortimentet, tilbyde nye attraktive private labels, skabe spændende butiksaktiviteter lokalt med videre.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109