23948sdkhjf

Maskinfabrik køber op i lokalområdet

Aabenraa-virksomheden Sommerlund Maskinfabrik har købt P.E. Stål & Montage, der har hjemme på Sydals. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

P.E. Stål & Montage ejes af Paul Erik Skjøth, som har drevet virksomheden siden 2013. Virksomheden har opbygget et solidt ry som specialister inden for fremstilling, montering og vedligeholdelse af industrisnegle og komplette anlæg. Det gælder alt lige fra små skræddersyede løsninger til komplekse industrielle anlæg.

Opkøbet styrker Sommerlund Maskinfabriks position på markedet og udvider virksomhedens kompetencer inden for industrielle stålløsninger.

Direktøren for Sommerlund Maskinfabrik, Kurt Brændekilde, udtaler:

- Vi er begejstrede for at byde P.E. Stål & Montage velkommen i Sommerlund-familien. Deres ekspertise og erfaring vil være en værdifuld tilføjelse til vores nuværende kompetencer. Vi ser frem til at udnytte synergierne mellem vores to virksomheder for at levere endnu mere innovative og effektive maskinløsninger til vores kunder.

P.E. Stål & Montages eksisterende ledelse og ansigt udadtil, Paul Erik Skjøth, vil fortsætte med at spille en afgørende rolle i den fusionerede virksomhed og vil fortsat være kontaktpersonen udadtil, og medarbejderne vil forblive en central del af den udvidede Sommerlund-familie.

Denne overtagelse markerer et strategisk skridt for Sommerlund Maskinfabrik, der fortsat ønsker at udvide sit fodaftryk inden for metalindustrien.

Sommerlund Maskinfabrik er specialiseret inden for produktion af stålforme til betonindustrien og specialiserede metalprodukter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11