23948sdkhjf

Jyske underleverandører fusionerer og får nyt navn

I foråret 2023 købte Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted alle aktiviteter fra det konkursramte Kurt Sørensen Maskinfabrik i Randers gennem selskabet KSM Group A/S.

Med i handlen indgik også produktionen i det polske datterselskab KSM Sp. Z. o.o, Poland.

KSM Group A/S blev dermed søstervirksomhed til Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted i Herning, idet begge virksomheder har Christian N. Reventlow som direktør og hovedaktionær.

- Nu tager vi det næste naturlige skridt. Med virkning fra januar 2024 fusionerer vi aktiviteterne i Randers og Herning under et nyt fælles navn: Ravnsgaard Metal A/S, udtaler direktør Christian N. Reventlow i en pressemeddelelse.

- Med Ravnsgaard Metal A/S skaber vi en spændende og attraktiv samarbejdspartner med speciale i kompleks spåntagende bearbejdning, industrielle komponenter og 3D-måling. Vi ønsker at fremstå som én virksomhed og at udbyde alle vores kompetencer som et onestop-shopping, fortsætter han.

Ravnsgaard Metal vil fortsat have produktion i Herning, Randers og i Legnica i Polen. Samlet vil virksomheden beskæftige cirka 15o medarbejdere.

Kunderne rangerer fra mindre industrier til store internationale aktører indenfor blandt andet cement- og minedrift, energiforsyning, fødevarer, biotek, automotive med mere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093