23948sdkhjf

Nyt om navne: Process Engineering opruster

Ingeniørvirksomheden Process Engineering har ansat tre nye medarbejdere. Blandt andet er Esben Bjerg Karstoft blevet ansat som HR business partner .

Han har en baggrund som cand.merc i international business fra Aarhus Universitet og har i flere år arbejdet med både ledelse, rekruttering, employer branding og udvikling – senest fra en stilling som HR business partner hos Nic. Christiansen Gruppen

Samtidig har ingeniørvirksomheden ansat Hjalmar Joensen som maskiningeniør på kontoret i Fredericia.

Han er uddannet svejser/maskinarbejder fra et skibsværft, herefter som teknisk assistent og senere som maskiningeniør fra Odense Teknikum. Derudover har han også en merkonom i finansiering. De sidste 30 år har han arbejdet som projektleder inden for projektafvikling og R&D. Heraf er 20 år med udvikling af marine og offshore udstyr, der endte med flere patentejerskaber – blandt andet hos PP-Tekniq, Victor-DST og Voith Industrial Services.

Sidst men ikke mindst har Process Engineering ansat Patrick W. Nielsen som maskingeniør i afdelingen i Fredericia.

Han er uddannet maskiningeniør fra Aalborg Universitet med en kandidatoverbygning inden for design af elektromekaniske systemer. Han har tidligere arbejdet inden for fødevareindustrien hos Siccadania, hvor han arbejdede på projekt Meelunie-GPI i Hedensted. Meelunie har ønsket at hyre ham igennem Process Engineering, efter Siccadania blev meldt konkurs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11