23948sdkhjf

Mega-Therm fejrer jubilæum og ISO-certificering

Midt i et løbende generationsskifte kan direktør Aage Jørgensen fejre sit 40 års jubilæum som el-installatør.
Mega-Therm-direktør Aage Jørgensen (billedet) kan i dag fejre, at det er 40 år siden, han startede på tilværelsen som elektriker. Samtidig kan Mega-Therm glæde sig over, at virksomheden midt i sidste måned blev certificeret efter ISO-9001-standarden.

- Og det er vi den eneste el-installatør i Fakse Kommune, som kan prale af, siger Aage Jørgensen med et grin til Metal Supply.

Arbejdet trækker stadig
Han er i dag 66 år, og for et par år siden blev de første skridt til et løbende generationsskifte sat i søen. Sønnerne Johnnie og Thomas Jørgensen er begge ansat i firmaet, og de kan inden for et par år se frem til at overtage styringen fuldt ud.

Men hverken de eller kunderne slipper dog helt for Aage Jørgensen af den grund.

- Nej, jeg har tænkt mig at fortsætte, for arbejdet trækker stadig i mig. Men det bliver nu nok på nedsat tid, bedyrer direktøren, som i 1990 overtog det fulde ejerskab af firmaet.

Et mindre tungt navn
Dengang under navnet Rønnede Udglødningsindustri ApS, som med iværksættelsen af generationsskiftet i 2011 skiftede navn til Mega-Therm.

- Et par kunder har spurgt, om navneskiftet skyldes noget med en konkurs eller en rekonstruktion, men sådan er det slet ikke. Det er simpelthen bare et mindre tungt navn, som også er lettere at udtale i udlandet, forklarer Aage Jørgensen, som ikke lader placeringen i det sydsjællandske begrænse forretningen.

- Vi tilbyder fortsat varmebehandling, hærdning og glødning, sådan som vi altid har gjort det, til kunder over hele landet. Ved siden af det har vi så en lille el-forretning, hvor vi primært servicerer det lokale erhvervsliv, forklarer Aage Jørgensen og lyder ikke som en, der er på retræte fra sit virke som direktør.

Receptionen i anledning af Aage Jørgensens jubilæum afholdes den 12. juli, og her er både forretningsforbindelser, kollegaer og andre venner af huset velkomne på firmaadressen i Rønnede fra kl. 13-16.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094