23948sdkhjf

Året der gik: De kedelige konkurser

Metal Supply er tilbage på året der er gået

Igen i år kigger Metal Supply tilbage på året, der er gået. 2023 blev et år præget af global uro, men den danske metal- og maskinindustri viste sig at være særdeles robust.

Vi slap dog ikke helt for konkurser.

En af de største var i Randers, hvor 40 medarbejdere blev ramt, da Kurt Sørensen Maskinfabrik blev erklæret konkurs i marts: 100 medarbejdere sendt hjem: Østjysk underleverandør går konkurs.

Godt en måned senere blev aktiviteterne i Randers og en 60 medarbejdere stor fabrik i Polen dog overtaget af Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted: Smedefirma fra Herning køber den konkursramte Kurt Sørensen Maskinfabrik.

På Fyn blev en af Danmarks største værktøjsfabrikker ramt af konkurs. Det var i begyndelsen af april, at Hjernø Værktøjsfabrik måtte smide håndklædet i ringen efter en mislykket rekonstruktion: Hjernø Værktøjsfabrik går konkurs.

Den suverænt største konkurs i branchen kom i slutningen af juni da Den nordsjællandske producent af udstyr til fordampning, tørring og forarbejdning i fødevareindustrien, Siccadania, var tynget af massiv gæld, og blev erklæret konkurs i juni: Siccadania er konkurs.

Der var heldigvis langt mellem konkurserne i 2023, men her er er par af de andre konkurshistorier, der hittede på Metal Supply:

Konkurs: Coronalån trækker tæppet væk under Vejle-virksomhed

Konkursramte Jens Linde A/S får nye ejere

Nordjysk automations-virksomhed konkurs

Producent af staldinventar overtager konkursramt kollega

Maskinimportør konkurs

51 medarbejdere ramt: Producent af foderanlæg er konkurs

Sydjysk smedevirksomhed er konkurs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078