23948sdkhjf

Baettr køber støberi

Underleverandøren køber det tyske støberi GZO Guss-Zentrum Ostfriesland

Guss-Zentrum Ostfriesland er leverandør af støbegods til den tyske vindmølleproducent Enercon.

Battr har i forvejen fabrikker i Danmark, Sverige, Tyskland, Kina og Indien, og med opkøbet af det tyske støberi udvider underleverandøren sit globale produktionssetup og ikke mindst sin position på det europæiske marked.

- Købet af GZO-fabrikken komplementerer vores nuværende setup perfekt med hensyn til logistik og kapacitet og er afgørende i vores igangværende ambitiøse investering i et af markedets stærkeste setups inden for bæredygtig produktion. Vi ser frem til et positivt samarbejde med Enercon, hvor vi også kan støtte dem i deres grønne omstilling. Vi er utroligt glade og stolte over at have indgået en aftale med GZO-aktionæren og med Enercon, der er holdbar for alle parter. Fra starten af ​​dialogen har vi haft stor respekt for at finde en løsning, der også er bæredygtig for medarbejderne, siger CEO hos Baettr, Peter Pallishøj, i en pressemeddelelse.

Hidtil har GZO været ejet af selskabet Mechanical Power Supply B.V. Fokus i forhandlingerne har været på at fastholde tyske job.

- Jeg ser Baettr som den stærkeste spiller på det globale marked. Jeg er utroligt glad for, at vi har valgt at gå denne vej i vores løsning. Det skyldes to ting: 1) I denne løsning sikrer vi arbejdspladser, og 2) vores fabrik bliver en vigtig brik i et globalt setup. Derfor kan jeg med sindsro sige, at vi har skabt en løsning, der er god for alle parter og peger mod fremtiden, siger Ralf Kelling administrerende direktør hos GZO.

Købet sket med effekt fra 15. januar og GZO ventes at være fuldt integreret i Baettr-koncernen inden udgangen af 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.765