23948sdkhjf

Danfoss kæmper mod indisk bureaukrati

Det har vist sig som en stor udfordring for den danske koncern at skaffe sig en ny grund til byggeriet af en stor fabrik.
Grundkøb i Indien er ikke så ligetil. Det må Danfoss erkende, efter at processen med at skaffe en stor grund til en ny fabrik har taget Nordborg-koncernen et år mere end beregnet. Det skriver Børsen.

- Ud fra vores kinesiske erfaringer forventede vi, at projektet ville starte som planlagt, men vi måtte følge bestemte procedurer, og det trak ud, da der samtidig skete ændringer i Tamil Nadu-styret, siger Ravichandran Purushothaman til avisen.

Han blev ansat som leder af Danfoss’ indiske aktiviteter i februar, og en af hans fremmeste opgaver er at samle flere indiske lokationer til én stor fabrik. I april 2014 skal den nye fabrik være klar til drift, og om fem år satser Danfoss på at have 2.000 ansatte i Indien – heraf skal halvdelen være ingeniører ansat i et nyt innovationscenter.

Handelskommissær i Bangalore, Harish Muthanna, siger til Børsen, at historien med Danfoss ikke er enestående. I Indien er det generelt svært at skaffe en stor grund til industribyggeri, da grunde ofte er meget små i Indien. Dermed skal virksomhederne ofte forhandle med adskillige grundejere, og efterfølgende er der også en del papirarbejde hos myndighederne, når tilladelsen til at drive Industri skal indhentes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11