23948sdkhjf

Erhvervsskole får ny direktør

Chester Folming bliver ny direktør for Aarhus Tech

Aarhus Tech, der udbyder erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser og AMU-kurser i og omkring Aarhus, har udpeget Chester Folming som efterfølger til Annette Ernst Lauridsen. Han tiltræder som direktør for Aarhus Tech den 1. februar 2024.

Chester Folming har været en del af uddannelsessektoren i over to årtier, hvor han har opbygget en betydelig erfaring inden for undervisning, forandringsledelse og formel ledelse. I de seneste år har han været uddannelsesdirektør på Aarhus Tech, hvilket har styrket hans faglige profil yderligere.

- Vi er i gang med at skabe et Aarhus Tech, hvor elevernes trivsel og læring er i hjertet af alt, hvad vi gør. Det betyder, at vi hver dag udvikler og forbedrer kvaliteten af vores erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser og kurser. Vi vil i den proces integrere bæredygtighed og teknologiske fremskridt i både undervisningen og vores måde at handle på, siger Chester Folming, og fortsætter:

- Vores strategi er at skabe et stadigt stærkere samarbejde med lokale, nationale og internationale partnere, for at udvide vores elevers horisont og skabe læring i samspil med erhvervslivet og det øvrige samfund.

- Det er en central del af vores tilgang at udvikle et miljø, hvor dialog og samarbejde udgør et fundament. Gensidig læring og en åben inkluderende kultur er afgørende for at fremme både personlig og akademisk/faglig vækst. Aarhus Tech kan kun blomstre og bidrage positivt til samfundet, når vi styrker vores fællesskab og fremmer en kultur af fælles ansvarlighed og engagement, slutter Chester Folming.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203